Verzendkosten

Verzending binnen Nederland voor pakketten boven de €50 is geheel gratis.
De verzend- en verpakkingskosten voor verzending voor pakketten onder de €50 binnen Nederland bedragen €6,95 (incl. BTW)
Dit tarief geldt voor standaard pakketpost verzending via fietskoeriers binnen Nederland.
Verzending naar België, Frankrijk, Duitsland en Spanje geldt een standaard tarief van €18,50 incl. BTW.

Retourneren

Voor je bestelling van In Style Decoraties geldt een zichttermijn van 14 werkdagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen 14 werkdagen mag je de bestelling zonder opgaaf van redenen annuleren en terugsturen. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Graag zouden we de reden vernemen, maar dit is niet verplicht. Voorwaarde voor het terugsturen van de artikelen is dat deze ongeopend in originele verpakking zitten en onbeschadigd zijn. Sommige artikelen kunnen niet geretourneerd worden.
Het gaat dan om:

  • producten die overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast
  • artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden

Wanneer je besluit artikelen retour te sturen, zijn de verzendkosten voor het retour sturen voor eigen rekening. Nadat wij de artikelen retour hebben ontvangen, kan je kiezen voor een ander artikel uit onze collectie, of wanneer er op dat moment niets naar keuze bij is, je geld retour gestort krijgen binnen 14 dagen. Voordat je artikelen retour stuurt, moet contact opgenomen worden al dan wel via telefoon of via e-mail. Je dient het hier te downloaden retourformulier in te vullen en mee te sturen met de geretourneerde artikelen. Graag horen wij dan of je een nieuw artikel wilt ontvangen óf dat je het bedrag teruggestort wilt hebben.


Retouradres

In Style Decoraties
Kraaivenstraat 34
5048 AB Tilburg

My Cart
Wishlist
Recent bekeken
Categories