In Style Decoraties is een onderdeel van stylingbureau In Style Styling & Decoraties en evenementenbureau Weddingplanning In Style, opgericht door Anouk Lisman met het doel om diners, feesten, evenementen en bruiloften om te toveren tot een unieke beleving.

Bij In Style Decoraties vind je een uitgebreid assortiment van unieke en fijne decoratie artikelen. Bijzondere decoraties om niet alleen je huis mee te decoreren, maar ook om feesten en bruiloften mee te versieren. Leuk om cadeau te geven maar ook om jezelf af en toe te verwennen.

Met een achtergrond in het stylen van evenementen en bruiloften zijn wij begonnen met een webshop met bruikbare en unieke decoratie artikelen. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van trouwen & feesten en styling & decoraties, zowel in Nederland als in het buitenland.

En zoek je nu iets speciaals dat je niet in ons assortiment kan vinden? Stuur ons dan gewoon even een mailtje en wie weet kunnen we je helpen of advies geven.

Kijk voor inspireerde styling foto’s en ideeën eens op www.instylestyling.com.

En zoek je een styliste om je feest, dinner party, evenement of bruiloft aan te kleden?
In Style Styling & Decoraties is je dan graag van dienst!

My Cart
Wishlist
Recent bekeken
Categories