Gastenboeken voor bruiloften en babyshowers

Gastenboeken zijn een leuke manier om herinneringen aan speciale dagen zoals bruiloften en babyshowers te bewaren. Naast de standaard gastenboeken waar mensen hun naam en een boodschap in schrijven, zijn er veel creatieve alternatieven. Deze maken het extra leuk voor je gasten om iets achter te laten.

1. Photobooth Gastenboek Een photobooth is altijd leuk op feestjes. Gasten maken grappige foto’s en plakken deze met een persoonlijke boodschap in een boek. Zo krijg je een vrolijk en persoonlijk gastenboek dat je altijd zal blijven koesteren.

2. Glazen Wensfles Een andere mooie optie is een grote glazen fles of vaas. Hier kunnen gasten briefjes met wensen of adviezen in doen. Zet de fles thuis neer als decoratie en lees af en toe een berichtje. Dit is een leuke herinnering voor later.

Alternatief gastenboek - Message in a Bottle

3. Wensboom Zet een kleine boom of takken neer. Gasten hangen kaartjes met wensen aan de takken. Zo krijg je een boom vol mooie berichten.

4. Vingerafdruk Poster Een creatief idee is een poster waar gasten hun vingerafdruk op zetten. Ze doen dit met inkt en schrijven er hun naam bij. Lijst de poster later in als een kunstwerk van jouw dag.

alternatief gastenboek vingerafdrukken

5. Jenga Gastenboek Bij een Jenga-gastenboek schrijven gasten hun boodschappen op de blokjes. Dit maakt het spel later nog leuker. Elke keer als je Jenga speelt, denk je terug aan je speciale dag.

6. Puzzel Gastenboek Geef elk puzzelstukje aan een gast. Zij schrijven er een boodschap op. Daarna kun je de puzzel in elkaar zetten en zo krijg je een super leuk puzzel gastenboek. Een leuke herinnering die je ook kunt ophangen.

7. Wereldkaart of Globe Hou je van reizen? Laat je gasten dan berichten schrijven op een wereldkaart of globe. Ze kunnen tips geven over leuke reisplekken. Dit staat ook mooi in huis.

8.Houten Decoratie Lijst Ook leuk is een lijst waar gasten op kleine houten vormpjes zoals hartjes iets schrijven. Deze houtjes stop je in een lijst of ander display. Hang het aan de muur als een mooie herinnering.

alternatief gastenboek lijst met wolken

9. Vinylplaten of CD-hoezen Perfect voor muziekliefhebbers. Gasten schrijven op oude platen of CD-hoezen. Hang ze later aan de muur voor een muzikale herinnering.

10. Typemachine Zet een typemachine neer met papier. Gasten kunnen een bericht typen. Dit geeft een vintage gevoel en je bewaart de berichten als een brief.

11. Video Gastenboek Laat gasten een videobericht inspreken. Zet een camera klaar op een statief. Deze video’s zijn leuk om later terug te kijken.

Je kunt ook kiezen voor traditionele gastenboeken. Deze zijn er in veel stijlen en kleuren. Van klassiek tot modern, er is altijd wel een gastenboek dat bij jouw evenement past. Een gastenboek is een mooie manier om de liefde en speciale momenten van die dag te bewaren.

Gastenboeken voor een bruiloften en babyshowers maken je evenement uniek. Je kunt elk idee aanpassen zodat het past bij jouw feest. Of je nu iets speels wilt zoals het Jenga-spel of iets chics zoals de glazen wensfles, het gaat erom dat het bij jou past. Een gastenboek maakt het makkelijk voor je gasten om iets leuks en persoonlijks achter te laten. Kies iets dat goed past bij jouw feest en stijl!

 

Bruiloft trends 2024

Gerelateerde berichten

My Cart
Wishlist
Recent bekeken
Categories